Airport taxi

Een airport taxi voor een comfortabele reis

Van harte welkom op de website van Startaxi. Een groot onderdeel van onze diensten bestaat uit onze airport service. In de taxi kunt u achterover leunen terwijl u naar Schiphol wordt gebracht en, indien gewenst, halen wij u natuurlijk ook graag weer op. Van te voren wordt er helder gecommuniceerd over de plek waar wij u afhalen. Daarnaast kunt u bij Startaxi ook rekenen op scherpe prijzen. Omdat wij werken met vaste tarieven, weet u bij ons altijd waar u op kunt rekenen.

Airport taxiReserveer een taxibus

Ook grote groepen kunnen bij ons terecht voor een airport taxi. Gaat u bijvoorbeeld met uw familie of collega’s een reis maken, dan is het mogelijk om een taxibus te reserveren. De chauffeur komt dan op een afgesproken tijdstip en plaats om u en uw gezelschap op te halen. U kunt bij ons altijd tijdig reserveren zodat wij de afspraak in kunnen plannen en rekening kunnen houden met de grootte van uw reisgezelschap.

Ook bij korte afstanden staan wij voor u klaar

Wilt u het comfort van een aiport taxi ervaren? Kies dan voor Startaxi, waar u kunt rekenen op een persoonlijke service waar wij altijd luisteren naar uw wensen. Onze ervaren chauffeurs staan klaar om u op een veilige en prettige manier naar uw plaats van bestemming te brengen. Wij zijn gevestigd Uithoorn en dus ook beschikbaar voor kortere reisjes, bijvoorbeeld wanneer u naar Amstelhoek, Aalsmeer en Mijdrecht wilt gaan. Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

   Contact opnemen